Tutustu

JARI
JARI
PIIA
PIIA

Hei

Tervetuloa tutustumaan ILTA designiin. 

Pienestä pitäen, isäni matkassa rakentamassa taloja hirrestä, kivestä, tiilestä, käsillä tekeminen on ollut lähellä sydäntäni. Nyt 38 vuotiaana, kun kokemusta on kertynyt niin varastotöistä keittiömestarin tehtäviin ja aina ravintola alan hallinnon tehtäviin, luottavaisin mielin ja innokkaasti tulevaisuuteen katsoen syntyi ILTA design. Rakas siskoni Piia, joka erittäin taiteellisena ihmisenä on ollut mukana suunnittelemassa ja kannustamassa yrityksen alkutaipaleella, tulee tulevaisuudessa olemaan yhä enemmän mukana toiminnassa.

ILTA design suunnittelee sekä valmistaa sisustustuotteita ja käyttöesineitä akryylia ja epoksia käyttäen. Noin vuoden opiskelun ja harjoittelun jälkeen ensimmäisiksi tuotteiksi valikoitui seinäkellot eri tekniikoita toteuttaen. Askel askeleelta etenemme kohti vaativimpia töitä ja näyttävämpiä elementtejä, unohtamatta pieniä yksityiskohtia. Tavoitteena tulevaisuudessa luoda kauniita, uniikkeja teoksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kellomme, sekä muita tuotteitamme on myynnissä Hiiden Boutique:ssa, joka sijaitsee Hiiden Kirppiksen tiloissa osoitteessa Naaranpajuntie 1, 03100 Nummela

Piian terveiset

Usealla alalla työskentelyn rinnalla on aina kulkenut taide. Olen harrastanut mm. valokuvausta, maalaamista, kuvanveistoa, graafista suunnittelua sekä kuosien suunnittelua pöytälaatikkoon. Nyt teen yhteistyötä lahjakkaan ihanan veljeni kanssa ILTA designissa, tehden graafista materiaalia, maalaten kelloihin kivoja muotoja ja värejä, sekä kehittelemme uusia tuotteita.

Ystävällisin terveisin

Jari & Piia